Mishandlet hoppe: Ejer udlover dusør på 25.000 kr.

30-09-2020 11:42

Annika Knudsen Lorentsen

Midt i september blev den drægtige fjordhest Ågerupgårds Carli aflivet som følge af grov mishandling, og nu håber ejer Stina Myrholm, at en dusør på 25.000 kroner er nok til at fange gerningsmanden

Copyright Ridehesten.com
Ågerupgårds Carli. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen Ågerupgårds Carli, som er ejet af Stine Myrholm, blev fredag den 11. september mishandlet af en ukendt gerningsmand, som sneg sig ind på Holbæk Ridecenter, hvor hoppen stod. Den bare 8-årige drægtige hoppe blev efterfølgende aflivet, da skaderne på endetarmen var så store, at hun måtte aflives i henhold til dyreværnsloven.  

– Carli var drægtig, og vi troede, at hun var ved at abotere. Dyrlægen kom efter 15 min, og det første han sagde var, at der var noget helt helt galt. Der var intet at gøre, og Carli blev aflivet i henhold til dyreværnsloven, fortalte en berørt Stina Myrholm til Ridehesten.com kort efter hændelsen.

Gerningsmand stadig på fri fod
Selvom der senere er blevet offentliggjort video fra overvågningen på ridecenteret, hvor man kan se manden gå forbi i mørket, så er det endnu ikke lykkes at identificere og finde gerningsmanden. Politiet efterforsker sagen, men da det endnu ikke har ført til noget, har Stine og hende familie valgt at udlove en dusør.

Nyheden fortsætter efter annoncen

En dusør på 25.000 kroner - og Stine håber, at det er nok til at finde gerningsmanden. 

– Selv  om politiet har efterlyst gerningsmanden via overvågningsbillederne, er der foreløbig ikke sket noget. Derfor føler jeg og min familie, at vi selv er nødt til at gøre noget, og derfor udlover vi nu en dusør på 25.000 kr. for oplysninger, der kan føre til, at politiet anholder den eller de skyldige, fortæller Stine til BT

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på 114.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner