Min nye træner

12-07-2017 17:33

Juniorblogger Charlotte har fået en ny træner, der skal hjælpe med træning af ponyerne. Læs meget mere her

Copyright Ridehesten.com

Hej allesammen

Efter Hovgård-stævnet, havde min mor lavet en aftale med en berider, der hedder Mette Sejbjerg Jensen.
Vi har været ude se forskellige beridere undervise, men det var svært at skulle lære en ny at kende. Jeg var helt nede og havde ingen selvtillid efter stævnet i Hovgård, så jeg følte jeg var tilbage til nul og bestemt ikke kunne ride. Jeg blev fandt dog hurtig sammen med Mette, hun er både sød og skrap og så giver hun lektier for til hver gang. Hun er meget god til at forklare, hvordan jeg skal gøre når jeg rider, og hvorfor jeg skal gøre det, og hvad der sker, når jeg ikke gør sådan. Det hjælper mig rigtig meget at have fokus på rideteorien, og mærke det virker, så får jeg selvtillid den vej.
Da jeg hurtig fandt ind til Mette og er super glad for hende, har jeg også valgt, at jeg fra 1. juli rider stævner for Uggerhalne Sportsrideklub.

Jeg får undervisning hos Mette 2 gange om ugen på både Missouri og Clark, og det rykker virkelig meget. Jeg udvikler mig meget og ponyerne udvikler sig meget. Jeg føler, jeg har fået en viden, som gør jeg får endnu mere lyst til at ride og udvikle mig.

Mette er ansat som berider hos Helgstrand Dressage, og uddanner ungheste hos Andreas Helgstand, samt underviser ene timer hos Uggerhalne sportsrideklub. Mette er både min underviser og min coach – når jeg selv rider og øver mig på mine lektier, kan jeg ringe til hende, hvis det ikke lige lykkedes. Jeg glad for, hun tager mig så seriøs, selv om jeg kun lige er blevet 11 år, og jeg skriver logbog/dagbog næsten hverdag jeg rider på ponyerne. Det er jeg begyndt på for at se den udvikling som vi har og så ikke fokusere så meget på procenter til stævner, men istedet den gode ridetur. Sammen med Mette har jeg fokus på de små forbedringer, da jeg først skal være helt i topform til DM i august, så indtil det øver jeg små forbedringer hver gang.
Jeg glæder mig til ride ved Mette hver eneste gang, og hun er super sjov og får mig til at grine selv om vi er seriøse med ridningen. Hun har klart givet mig selv tilliden tilbage, og jeg har fået troen på mig selv. Ligesom jeg har arbejdet med at flytte fokus væk fra procenterne, og i stedet har fokus på den gode ridetur i stedet.

Hilsen Charlotte

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner