Militaryrytterne tog hul på sæsonen

30-03-2017 15:29

I går var flere danske militaryryttere til start ved det to-stjernede stævne i tyske Luhmühlen, hvor det blev til danske placeringer for Peter Flarup, Hanne Wind Ramsgaard og Mia Hastrup

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup på Stald Mejses Frankie
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale CIC2* i tyske Luhmühlen i går, var fire danske ryttere til start for at tage hul på årets military-sæson. 

Peter Flarup og den 9-årige danske varmblodsvallak Stald Mejses Frankie e. Federico xx/Ak's Rush (opdr. Stald Mejse) lagde særdeles godt ud med lægge sig nummer to efter dressuren med 39,70 straf. Det blev desværre til en bom i springningen, mens det samlet blev til en fjerdeplads efter terrænet med 54,9 straf. 

- Det er altid spændende ved sæsonens første stævne at se hvordan hestene kommer fra start, altså om de har glemt det over vinteren eller at man bare kan køre videre i samme spor. Det kunne jeg heldigvis, hvilket resulterede i at jeg havde nogle fine ture i går, fortæller Peter til Ridehesten.com 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var dog ikke den eneste placering som blev dansk i går. Den næstbedste dansker blev Hanne Wind Ramsgaard på DV-vallaken Vestervangs Arami e. Akinos/Ragazzo (opdr. Kirsten Svendsen og Kaj Klavsen) som red sig ind som nummer otte med 63,90 straf points. 
Den sidste placering gik ligeledes til Danmark, i det at Mia Hastrup på Constantin M red sig ind på 12. pladsen med 67,90 straf.

På sjettepladsen blev det også en smule dansk, da tyske Hans Bauer opnåede placeringen på den 11-årige danskavlede hest Præstegårdens Leopold e. Londonderry/ Temple Wind xx (opdr. Kurth Carlsson).

Se resultatet af  HER

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen