Mia Pedersen suveræn vinder af Pony Trophy (video)

07-03-2020 22:16

Der skulle en meget spændende omspringning til i Dansk Hesteforsikring Pony Trophy, før det var sikkert og vist, at Mia tog sejren

Copyright Ridehesten.com
Mia Pedersen sejrer i Pony Trophy!

Dansk Hesteforsikring Pony Trophy gik i metode S3, hvilket betød at der var tale om en stilspringning, hvor de bedste af dem skulle mødes i en omspringning.


Hovedrundens sikre vinder blev Isabell Victoria Frost med FH. Flight No. 1, da hun fik den absolut højeste stilkarakter på et rent 9-tal. Det blev Freja Lotus Frankert, der tog den næsthøjeste stilkarakter med 8,6 og Mia Halkjær Mikkelsen var den tredjebedste, efter hun fik stilkarakteren 8,1.

Men stilkarakteren havde ikke nogen betydning i omspringningen, så her blev der redet stærkt. Rigtigt stærkt.

Det blev Mia Rex Bøgvald Pedersen, der løb med sejren, efter hun var den ultimativt hurtigste – se videoen for at se, hvor hurtig hun ren faktisk var! Publikum gispede højlydt med Mia, men alle vendinger lykkedes til fulde, og tiden stoppede hun på 23,06 sekunder.

Og man må sige, at Mia har gjort rent bord. Hun vandt nemlig også kvalifikationsklassen til Christmas Show tilbage i november!

Freja Lotus Frankert blev nr. to med Donnatello D.J., efter at hun havde gjort alt, hvad hun kunne, for at slå Mias tid. Det var også tæt på med en tid på 23,45 sekunder. Loke Landgrav Kriegel havde også gjort et rigtig godt forsøg på at være med helt i toppen – men med en tid på 24,00 blev det til en trejdeplads.

Isabell Victoria Frost Jensen - hovedrundens højeste stilkarakter – måtte efter den fantastisk flotte hovedrunde tage til takke med den lettere utaknemmelige fjerdeplads.

Resultatlisten kan ses her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen