Kasprzak har solgt Finest Alegra til Sophia Obel

18-02-2022 08:19

Annika Knudsen Lorentsen

Den smukke hoppe RGS Finest Alegra har siden slutningen af 2020 været hos Anna Kasprzak, hvor Josefine Hoffmann har redet hende. Nu overtager Sophia Boje Obel Jørgensen tøjlerne på den 7-årige sortbrune hoppe

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann og Finest Alegra. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på Facebook offentliggør Future Dressage, som er drevet af Anna Kasprzak, at de har solgt den 7-årige RGS Finest Alegra e. Finest/ Ampere (opdr. Silje Marie Fagertun Kristiansen). 

Hoppen har været redet af Josefine Dahl Hoffmann, som er ansat hos Future Dressage. Sammen har de blandt andet deltaget ved championatsfinalen sidste år, hvor de endte som nr. 2. 

Før Anna Kasprzak købte hoppen blev den redet af Ewa Maslanka, som ligeledes har redet championater i sadlen på den velgående sortbrune Oldenburger. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fremover vil det være 17-årige Sophia Boje Obel Jørgensen, der vil ride Finest Alegra, og det glæder Future Dressage, at hesten bliver i Danmark. 

Copyright Ridehesten.com
Josefine Hoffmann og Finest Alegra. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

– Vi har sagt farvel til Finest Alegra, da tøjlerne er givet videre til hendes nye rytter Sophia Obel. Det ser ud til at være et perfekt match, og vi er glade for, at Alegra bliver i Danmark, med sådan en dygtig juniorryttere. Vi kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer dem. 

Josefine Hoffmann har ligeledes lavet et opslag omkring salget, hvor hun skriver følgende: 

– En af de heste, der virkelig kravlede ind under huden på mig har forladt min dagligdag. Hun forbliver heldigvis på dansk jord, hvilket jeg er meget glad for. Fremover vil jeg nyde synet af hende og Sophia Obel, som jeg er sikker på bliver et vildt spændende match. Hun vil blive savnet ekstremt meget, men jeg ved, at hun er kommet til en familie der vil knuselske hende. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner