Matthias Rath vinder Nürnberger Burg-Pokal kvalifikation

07-05-2017 19:40

Matthias Alexander Rath kvalificerer sig til Nürnberger Burg-Pokal finalen med sit nyeste talent i stalden, Foundation

Copyright Ridehesten.com
Matthias Alexander Rath, arkivfoto

Søndag eftermiddag løb anden afdeling af Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen af staben. De 12 deltagende finalister red en Prix St. Georges Special på et særdeles højt niveau.

Matthias Alexander Rath tager sejren

Igen i dag var det Matthias Alexander Rath og Foundation, der lagde sig i front. Ekvipagen leverede et imponerende program med flere highlights, hvor travtraverserne blandt andet skal fremhæves. Ekvipagen viser stort fremtidspotentiale, og dommerne honorer dagens ridt med den høje score af 77,366%. Matthias Alexander Rath og Foundation e. Fidertanz/De Vito stiller sig øverst på sejrsskamlen, og er dermed videre til finalen, der afholdes i Frankfurt i december måned.

For at kvalificere sig til finalen i den 26 år gamle Nürnberger Burg Pokal-turnering skal man vinde en kvalifikation.

Andenpladsen gik også i dag til Helen Langehagenberg og Brisbane FE e. Belissimo/ Fürst Heinrich, der leverede et rigtig flot travprogram, Brisbane FE viste god takt i den frie trav, stor skulderfrihed, men også et rigtig godt galopprogram. Ekvipagen red til en score af 75,780%.

Dorothee Schneider og DV-hingsten Sezuan e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger) havde en rigtig god tur i dagens runde i Nürnberger Burg-Pokal kvalifikationen. Sezuan virkede mere afspændt i dag, der tydeligt viste sig i et bedre galopprogram. Alt i alt viser ekvipagen et flot program, med flere highlights, hvor halvpirouetterne i galop kan fremhæves, ligesom Sezuan viste nogle rigtig gode galoptraverser i dag. Ekvipagen blev honoreret med den flotte score af 73,122%.

Se alle resultaterne HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen