Masser af gode tilbud

07-03-2014 17:00

Rikke Larsen

Ridehesten tømmer lageret og giver dig nogle super tilbud til hingstekåringen i Herning

Copyright Ridehesten.com

Har du længe ledt efter et ældre nummer af Ridehesten, eller har du lyst til at fordybe dig i en fagbog? I så fald bør du lægge vejen forbi en af Ridehestens to stande i henholdsvis Hal E og Hal C.

Blade i massevis

Udover det super gode messetilbud på et helårsabonnement + et GRATIS sommerdækken og det nyeste nummer af Ridehesten, så har vi også fyldt tre paller op med blade fra de sidste 2-3 år.

Dansk Hestesport

Den helt nye Dansk Hestesport udkommer i Herning, og du kan godt glæde dig! Den er spækket med flotte billeder fra alverdens hestearrangementer igennem året – og ikke mindst, hele 42 sider om EM i Herning. Ganske enkelt årets flotteste hesteårbog. Der udover sælger vi Dansk Hestesport fra ’07, ’08, ’09, ’10 og ’12.

Hasse-bogen

Hasse Hoffanns bog ”Dressur med hjerte og forstand” sælges igen i år i Herning. Har du endnu ikke fået købt et eksemplar, så har du chancen til Hingstekåringen – som messetilbud sælger vi den populære bog til kun 300,- kr.

Bogen er et must-have for rytteren der ønsker at få sat ord og begreber på det arbejde, der udføres i det daglige, og som ønsker en større forståelse af, hvorfor vi rent faktisk rider dressur og træner vores heste.

Andre gode hestebøger

Wiegaardens forlag har gennem tiden været med til at lave en masse gode hestebøger, og et bredt udvalg af dem kan købes på vores stande. Det gælder blandt andet ”Kronen og bølgen”, ”Hest og rytter”, ”Hovplejebogen” og mange flere.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald