Mark Todd i mediestorm som følge af mishandling (Video)

13-02-2022 13:11

Christine Krogh Frausing
Skribent

Den tidligere Olympiske mester, Mark Todd, har måtte give en offentlig undskyldning, efter at have slået på en hest med en stor gren

Copyright Ridehesten.com
Mark Todd ved OL i Rio 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mark Todd, tidligere Olympisk mester i military i henholdsvist 1984 og 1988, har måtte give en stor offentlig undskyldning, efter en video gik viralt, hvor han slår på en hest.

– Jeg undskylder af hele mit hjerte [Mark Todd]

Videoen er delt på det sociale medie "TikTok", og viser en hest der refuserer på en vandforhindring, hvorefter han slår den hårdt med en gren 10 gange. 

Han fortæller at han tror på at vi skal behandle dyrene med respekt, og at det også er af den årsag at han er nået så langt i ridesporten. Derudover fortæller han, at han er skuffet over sig selv, og over at han ikke levede op til dette standpunkt i øjeblikket. 

– Jeg undskylder af hele mit hjerte for hvad jeg har gjort mod hesten, og til alle der var involveret i hændelsen da der blev filmet, siger Mark Todd.

– Mark Todd, you should be utterly ashamed of yourself [Equiwarehouse]

Nyheden fortsætter efter annoncen

 Equiwarehouse trækker sig

 Equiwarehouse, der førhen har forhandlet Mark Todd's kollektion, har taget afstand fra hans handlinger, og har valgt at trække alle produkter ud af salg. Samtidigt lavede de et Facebook-opslag, hvor de med et link til videoen skriver:

"With no regret at all, we will no longer be selling any Mark Todd clothing, horse wear or feed. Mark Todd, you should be utterly ashamed of yourself, vile "professional" and disgrace of a human"

Det har udløst mange positive reaktioner i kommentarsporet på opslaget, og folk er glade for at det endelig bliver bragt frem i dagens lys.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen