Mange starter på Skårupgård

17-04-2023 19:46

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var der dressurstævne hos Skårupgård Sportsrideklub og kendetegnet for stævnet var mange starter, der betød, at konkurrencerne løb fra tidlig morgen til sen aften både lørdag og søndag

Copyright Ridehesten.com
Vilja Benedikte Laaksonen Eriksen og Røgild's Kean. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både pony- og hesteryttere havde i weekenden mulighed for at konkurrere hos Skårupgård Sportsrideklub, hvor der var et bredt udvalg af dressurklasser på programmet. 

Både lørdag og søndag var dagen fyldt med starter, der betød, at stævnet startede tidlig morgen og sluttede langt henad aftenen begge dage. 

Copyright Ridehesten.com
Miguel Schaldemose Larsen og Magic Moment. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaaard

Stævnet sluttede med en procentklasse for hest, hvor man kunne ride MA, Prix St. Georg eller Intermediaire. Her var der otte ekvipager til start, og en af dem var Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory e. Era Dancing Hit/ Benetton Dream (opdr. Annette Bugge og Claus Hansen). Denne ekvipage red MA1 til 70,833 procent og dermed sikrede de sig sejren.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Barnow med Åtoftens Dancing Memory. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 7-årige Åtoftens Dancing Memory har siden den var helt ung været redet af Susanne Barnow, som har ejet ham i samarbejde med avlerne, men fornyligt blev han solgt til ponyrytter Anna Munkebo, som dog først overtager tøjlerne ved udgangen af i år. 

Ridehestens fotograf var til stede ved stævnet på Skårupgård søndag, og det er der kommet mange fine billeder ud af. De er alle online, og kan bestilles her på ridehesten.com. 

Find resultater fra stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Therkildsen og Krogsgaard's Valentina DWB. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaaard
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen