Lørdagens vindere i Vejle

26-01-2019 20:34

Camilla Tiefensee Schrøder

Anden runde i Horseworld Cup er nu afgjort ved landsstævnet i ponydressur hos Vejle Rideklub. Se hvem der blev dagens vindere i Horseworld Cup samt i PRT lilletur

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Sofie Jepsen og Tackmann's Cookie vandt anden afdeling af Horseworld Cup for kat. 1 og ligger nu på en foreløbig andenplads i den samlede stilling, hvor der bliver tæt kamp om placeringerne i morgen. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de mindre ponyer blev vinderne af anden afdeling de samme som i går, mens der blandt de store ponyer er mere rift om topplaceringerne op til morgendagens tredje og sidste afdeling af Horseworld Cup i Vejle.

I kat. 3 ligger Emil Pedersen og Groves George of the Jungle stadig nummer et efter at have vundet både fredagens og lørdagens afdeling med over 70 %. Med en samlet score på 144.063 fører han nu med fire point ned til nærmeste konkurrent.

To sejre til Fie Dybro
Fie Dybro Jensen og Kavsgaards Dundee vandt i dag i kat. 2 med en score på 71.016. Hun blev de den eneste rytter, som red til over 70% i dagens PRM, og i den samlede stilling har hun indtaget en sikker førerposition inden søndagens sidste, afgørende runde.
Fie Dybro Jensen blev desuden vinder af lørdagens PRT lilletur på sin anden pony, den 8-årige hingst Præst's Cameo. Lilletursklassen vandt hun med 71.197 % foran Caroline S. Jørgensen, som scorede 70.940 på Dr. Doolittle. Anna-Augusta Spang-Kildegaard, som vandt lilletursklassen i går på Cake Royal, kom i dag på trejdepladsen med 70.684%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tæt stilling i  kat. 1
Vinderen af anden afdeling af Horseworld Cup for kat. 1 blev Mathilde Sofie Jepsen og Tackmann's Cookie, som opnåede 72.602%.
Blandt 1'er-ponyerne er konkurrencen mere tæt. Nathalie Thomassen og Lykkehøjs Dream of Dornik blev nummer to med 72.276%, og sammenlagt med deres score fra i går fører de nu den samlede stilling med et foreløbigt resultat på 143.814. Mathilde Sofie Jepsen ligger nummer to med sine 143.243, mens Benedikte Rantzau Ulrich, Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl og Amira Aasted Jespersen kommer lige bagefter, så alt kan ske i morgen.

Se start- og resultatlisterne

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen