Lørdagen ved Baltic Cup

05-12-2015 23:02

Så er lørdagens sidste klasse afgjort ved Baltic Cup-finalen på Vilhelmsborg og her er det igen i dag blevet til mange danske placeringer

Copyright Ridehesten.com
caroline nørgaard winter DE LA MARCOS OLIVER

Dagen blev startet kl. 07.00 i morges, hvor kat. I ponyerne fik lov til at kæmpe om placeringerne i Small Tour. Her besatte de danske ryttere de første to placeringer, da Caroline Nørgaard Winther på De La Marcos Oliver e. Carolinas Foxglove/Rocky var fejlfri og hurtigst i tiden 52.18 sekunder, mens Maria Nørregaard Langhoff på Røgild's D'Charm e. Charm Of Nibelungen/Piccolo indtog andenpladsen i tiden 52.23 sekunder, ligeledes fejlfri. Som nummer tre blev det svenske Cora Hirn på Lindens Myrna med tiden 52.26 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Nørregaard Langhoff RØGILD´S D'CHARM

I Sponsor Cup for juniorerne blev det dansk, dansk og atter dansk. Her red danske Cecilie Lykke Christensen på Goodwill e. Godsend Du Reverdy/Ewuest Carnute (Opdr. Carsten Carstensen) en nulrunde og stærkere end 48 andre ekvipager, som gav dem sejren med en tid på 49.15 sekunder. Nummer to blev Benedikte Rie Truelsen på Qunnie efter en fejlfri runde i tiden 50.23 sekunder, mens Anna Victoria Weilsby på Cliff Young e. Con Air/Quantum indtog tredjepladsen efter en tur uden fejl og en tid på 50.91 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Lykke Christensen GOODWILL
Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen QUNNIE

Juniorerne stod desuden også for at ride weekendens første Grand Prix og her blev det ligesom i de fleste andre klasser, dansk i toppen. Med nul fejl i både hovedrunden og omspringning samt en tid på 36.36 sekunder, var der ingen tvivl om at sejren gik til danske Josephine Bøgh på Laurenz 29 e. Casall/Laurin. Herefter fulgte Christina Nielsen på Griffin 16 e. Dario/Cavalier på andenpladsen i tiden 39.12 mens at Sofie Yderstræde Bucka på Ellely’s Quality e. Quidam de Revel/Leandro (opdr. Birgith thomasen) indtog tredjepladsen i tiden 42.87 sekunder, begge fejlfrie i omspringningen.

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh LAURENZ 29
Copyright Ridehesten.com
Christina Nielsen GRIFFIN 16

I morgen er sidste dag til Baltic Cup, hvor vinderne af Grand Prix skal findes på ponyer og children rytterne. 

 

Se resultater HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen