Lørdag aftens gallashow er udsolgt

02-03-2019 11:35

Lørdag aftens ECCO Gallashow i Jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning er der ikke flere billetter at få. Der er simpelthen udsolgt

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

The Greatest Show hedder Dansk Varmblods gallashow ved hingstekåringen i Herning i år, og der er ved denne 40-års jubilæumshingstekåring lagt op til et helt forrygende show, der skal være med ti at festliggøre og markere jubilæet i Herning.

Her betager, forundrer og underholder gallashowet og får publikum med på en vidunderlig rejse med hesten i centrum. Man behøver ikke være en rigtig hesteentusiast for at nyde Dansk Varmblods Gallashow. Lader man sig betage af hesten og dens samspil med mennesker, af musik, dans og sang, så vil man føle sig hjemme i Boxen fredag og lørdag aften, når de spektakulære gallashows kalder på hele følelsesregisteret hos de 8.000 tilskuere og 1.400 vip-gæster.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Historisk set har gallashowet lige som hingstekåringen været på en fysisk rejse fra mange år i den runde Hal B til den store Hal M, og nu afvikles gallashowet for fjerde år i den gigantiske Jyske Bank Boxen, der som beskrevet rummer over ni tusinde tilskuere.

Billetterne til lørdag aftens ECCO Gallashow er revet væk og er simpelthen udsolgt. Til gengæld er der stadig billetter at få til fredag aftens FERD Gallashow.

Billetsalg til Dansk Varmblods Hingstekåring.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen