World Cup ikke kun dressur også springning

10-09-2019 10:46

Britt Carlsen

Selvom interessen naturligt samler sig om World Cup kvalifikationen i dressur ved det internationale stævne i MCH Messecenter Herning i uge 42, så bliver der masser af spændende springklasser for ryttere i alle aldersklasser

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Todt un Prince Ask på vej mod endnu en fejlfri runde i Stutteri Ask Grand Prix.

Når World Cup Herning inviterer til internationalt spring- og dressurstævne i MCH Messecenter Herning fra den 16. til 20. oktober,  så bliver det muligt at overvære en stor del af konkurrencerne ganske gratis. Det sker, fordi konkurrencerne i både springning og dressur er fordelt over to haller: Jyske Bank Boxen, hvor man skal betale for at kommer ind i hallen, og i Blue Hors Arena M, hvor der er gratis entre. Der er også i denne hal, at messestandene befinder sig. Mens de to store dressurklasser, World Cup kvalifikationen i Grand Prix og World Cup kür afvikles i Boxen, så bliver der afviklet flere spring- og dressurklasser inde i Blue Hors Arena M.

Inde i Boxen vil interessen samle sig om finalen i Nord-Vest Box Cup for ponyer, der afvikles fredag. Formålet med cuppen er at fremme og belønne den gode og korrekte ridning. De seneste par år er det kun kategori 2 og kategori 3 ponyer der har kunnet deltage. I år er kategori 1 ponyerne også inviteret med i cuppen. Der er flere ponyer i konkurrence fredag, da der afvikles en kvalifikation i FEI Jumping Ponies Trophy om lørdagen, som er en turnering, der er skabt for at sætte de unge ryttere i fokus ved en række store stævner.  Fredag aften er der en ranglisteklasse i Boxen, mens Stutteri Ask Grand Prix afvikles lørdag aften efter et show, der følger afslutningen på World Cup-kvalifikationen i Grand Prix. Har man nerver til det, kan man overvære den spændende højdespringning, der afslutter programmet lørdag aften inde i Boxen

Kom til MCH Messecenter Herning i efterårsferien og få en god oplevelse! Billetsalget er åbent, og man kan se meget mere på arrangørernes hjemmeside: www.worldcupherning.dk, hvor man også kan studere den foreløbige tidsplan for arrangementet, der finder sted fra den 16. til 20. oktober.

Alt det spændende i Blue Hors Arena M
Men er man til masser af spændende springsport, så kan man glæde sig over, at der alle dage afvikles springklasser i Blue Hors Arena M på både et- og tre-stjernet niveau. Samt klasser for ponyer, og speedfinaler, hvor der med garanti bliver redet forrygende stærkt. 

For de dressurinteresserede er der også masser at glæde sig over inde i Blue Hors Arena M, hvor der rides lille tur (Prix st. Georges og Intermediaire I) samt finale i Amased Dressage. 

Se hele programmet HER

Copyright Ridehesten.com
Der bliver masser af spændende sport i Blue Hors Arena M,og der er gratis adgang.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen