Lone Bang Larsen klar til Herning (VIDEO)

13-02-2018 12:16

Traditionen tro drager flere af landets dygtigste ryttere til Dansk Varmblods hingstekåring, der også i år danner rammen om et internationalt stævne. Det gælder også for Lone Bang Larsen, der netop har medvirket i TV2-serien "Vild med heste"

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen, der her ses som vinder af DM på Broholm 2014 sammen med hesten Fitou.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den succesfulde dressurrytter Lone Bang Larsen har været en del af dansk dressur i mange år. Lone Bang Larsen har opnåede mange flotte resultater såvel nationalt som internationalt. Hun startede sin første Grand Prix som kun 14-årig, og er dags dato den yngste debuterende Grand Prix-rytter i Danmark.

Dansk Varmblods hingstekåring i Herning er en tradition for rigtig mange hestefolk. De sidste par år har arrangementet også dannet rammen om et internationalt stævne i både springning og dressur. Det samme gør sig gældende i 2018, hvor Lone er at finde på dressurbanen i lille tur på Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen) og på Bakkely’s Onandt e. Onassis (opdr. Preben Hald) i stor tur.

Nyheden fortsætter efter annoncen

TV2-programmet "Vild med Heste" har netop været et smut forbi dressurrytteren og giver os her en lille forsmag på, hvad det er, Lones mange heste kan. Se hele udsendelsen HER

Se startlisten over Dressurrytterne til Herning HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen