Lone Bang: Jeg glæder mig helt vildt til kür

23-10-2021 16:07

Lone Bang Larsen har til World Cup Herning medbragt den velgående hoppe, Thranegaardens Rostov, som i går fik debut i World Cup-sammenhæng. I aften skal ekvipagen ride kür og Lone fortæller at hun glæder sig til at ride for publikum i Boxen

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Larsen og Thranegaardens Rostov. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Der er lagt op til et brag af en aften når World Cup-küren starter klokken 18.30 i Herning. 14 ryttere er klar til at danse til musik og der er vidst ingen tvivl om at det er marginalerne, som kommer til at afgøre hvem der slipper afsted som vinder af denne World Cup-kvalifikation. 

Seks danske ryttere er til start i aften, her i blandt Lone Bang Larsen og 11-årige Thranegaardens Rostov e. Romanov/Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen). Lone har de seneste år haft stor succes på de internationale baner med Bakkelys Onandt e. Onassis/ Michellino (opdr. Preben Hald), men i den her weekend har hun valgt at medbringe Rostov, som endnu er lidt grøn på dette niveau. 

– Jeg har glædet mig helt vildt til at prøve at ride World. Det er første gang at hun skal gå i sådan en stor arena, men hun har taget det mega cool. Hun er stadig ret ny i det her game og man kan også mærke at hun mangler noget styrke, men jeg er rigtig glad for hende og jeg synes at hun viser at hun har nemt ved alle de ting som det kræver for at gå på det her niveau. Det er en hest jeg forventer mig ret meget af det næste halve år, hvor vi skal ud og have en masse erfaring og få noget mere styrke. Så må vi se hvad det bringer, fortæller Lone. 

Jeg glæder mig helt vildt og jeg synes at jeg har fået lavet en rigtig god kür, som jeg glæder mig til at prøve. Jeg har kun prøvet at ride den en gang før, så det bliver spændende [Lone Bang Larsen]

Se startlisten til World Cup Kür HER samt alle start- og resultatlister HER

Hør Lone fortælle mere omkring det at have to internationale Grand Prix-heste herunder. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner