Lars Pedersen holder topniveau

13-10-2023 16:47

Lars N. Pedersen holder niveauet fra forrige weekend med et stærkt ridt i dagens Grand Prix-kvalifikationsklasse i det spanske Oliva. 

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen og Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er flere danskere til start ved det internationale springstævne i Oliva, Spanien. Den danske deltagelse gælder blandt andet CSI3*, hvor det i dag lykkedes Lars N. Pedersen og Bøgegården Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) at ride sig til en placering i Grand Prix-kvalifikationsklassen. Ekvipagen opnåede her en tredjeplads i klassen med en forhindringshøjde på 1,45 m ud af et stort felt på 64 startende ekvipager. 

Lars N. Pedersen viser for tiden en god form med Bøgegården's Gladiola til de internationale stævner. I forrige weekend havde Lars N. Pedersen også et godt stævne i det spanske Oliva. Her blev han ligeledes placeret som nr. 3 i Grand Prix-klassen på 1,45 m. Læs mere om Lars N. Pedersens toppræstationer her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også i CSI1*-klassen på 1,35 m blev det til en dansk placering. Her opnåede Magdalene Rose Mikkelsen sammen med Cosimo IL Primo AS e. Contendro I/ Balou Du Rouet en femteplads i klassen. 

Stævnets start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner