Lars Bak Andersen slår til igen

19-02-2022 21:00

Trine Askjær-Jørgensen

Igen i dag har Lars Bak Andersen givet den gas til springstævnet i hollandske Kronenberg. Også Nicholas Pedersen og Søren Pedersen er blevet placeret ved stævnet i dag, mens Josephine Christian Jakobsen har redet en placering hjem i Oliva, Spanien

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I den 2-stjernede CSI-springklasse på 140-145 cm i hollandske Kronenberg har Lars Bak Andersen taget endnu en placering. I dag blev det en flot andenplads på Carl-Heinz B. e. Chacco-Blue/ Quality 9 med en hovedrunde i tiden 68,08 sek. og en omspringning i tiden 37,88 sek.

Klassens resultat.

Det var ikke den eneste placering han tog i dag. På ryggen af Robinson 163 e. Casall/ Cassiano 3 blev det nemlig ved samme stævne til en 7. plads med i 130-135 cm CSI1*-klassen.

Klassens resultat.

Lars var imidlertid ikke alene om at tage placeringer i Kronenberg, hvor Søren Pedersen red sig til en femteplads i CSI2* 145 cm på Chico Z e. Clinton/ Quantum. Det gjorde han med en hovedrunde i tiden 64,74 sek. og en omspringning på 30,36 sek.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Nicholas Pedersen fortsatte stilen fra i går og tog endnu en placering i unghesteklassen for 7-års heste, som går i 135 cm. Her tog han med Tailormade Chassuri e. Chaloubet/ Casall i dag en sjetteplads – og på syvendepladsen fulgte han selv med Tailormade Chalimocho e. Casallco/ Baloubet du Rouet.

Klassens resultat.

I et helt andet og noget varmere land, Spanien, har Josephine Christian Jakobsen i dag redet sig til en flot andenplads på Dakar e. Utrillo Z/ Darco ved stævnet i Oliva, hvor de to var til start i en 140 cm-klasse.

Klassens resultat.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen