Larissa red for sin afdøde mand Greg

25-07-2021 08:38

Blandt de mange fremragende billeder, som vores fotosamarbejdspartner ved OL, Dirk Caremans, fangede i går, er billedet af belgiske Larissa Pauluis, der viser indersiden af sin hvide ridehandske. GREG og et stort hjerte - for hendes mand Grégoire Naslin, der døde sidste år

Copyright Ridehesten.com
Larissa Pauluis og hesten Flambeau. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For den belgiske professionelle dressurrytter Larissa Pauluis blev 2020 et horribelt år. Hun og hendes mand, Grégoire Naslin, har i flere år drevet et større ridecenter med uddannelse af dressurheste.

Både Larissa og Grégoire trænede og uddannede hestene - indtil den dag i maj sidste år, hvor 39-årige Grégoire døde af hjertestop og efterlod Larissa alene med parrets to døtre og hele forretningen, som de var to til at drive. Derfor har det forgangne år samt vejen til OL 2021 i Tokyo ikke været let for Larissa.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den belgiske fotograf Dirk Caremans var endnu engang på pletten, da Larissa Pauluis hilste af efter sit Grand Prix-ridt og hævede venstre hånd for at sige tak og dedikere sit ridt til Greg. Billedet "Riding for Greg" har i løbet af natten nået berømmelse verden over.

Hvert år foreviges særlige øjeblikke ved OL til at gå ind i historien. Om "Riding for Greg" vil blive husket i mange år, er uvist, men lige nu rører det mange mennesker verden over dybt, og måske er Larissa med til at fortælle andre, at der er lys forude.

Copyright Ridehesten.com
"Riding for Greg". Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen