Landsholdskolleger i front (video)

09-07-2017 13:19

Britt Carlsen

Der var stor glæde på opvarmningsbanen da det stod klart, at de tidligere ungdoms landsholdskolleger Carina Nevermann Torup og Nanna Skodborg Merrald sluttede et og to i Bundgaard Byg Cup - men dagens vinder blev Anna Kasprzak

Copyright Ridehesten.com
Carina Nevermann Torup th og Nanna Skodborg Merrald tv.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den regerende danmarksmester Cathrine Dufour og Bohemian lagde sig i front i efter første afdeling af Bundgaard Byg Cup. Den præstigefyldte turnering afvikles over tre kvalifikationsstævner  (Holte Ride-Klub, Broholm og Vilhelmsborg) med finale den 17.-19. november på Blue Hors.
Hendes tidligere kolleger fra ungdomslandsholdet Nanna Skodborg Merrald og Carina Nevermann Torup fulgte på de næste pladser, men det var tæt, meget tæt, så alt stod åben til i dag, hvor rytterne igen tørnede sammen, den gang i Intermediaire I kür.
Anna Kasprzak, der også har redet på det succesfulde ungdomslandshold, red sin nye heste Quarton i cuppen. Den første dag indløb der en del fejl, men i dag kunne ingen komme forbi parret, der sluttede med 74,333%, men ikke nok til en samlet sejr.
Cathrine Dufour har ikke haft mulighed for at ride sin kür i konkurrence, og 7-årige Bohemian fik lavet et par dyre fejl i halvpirouetterne i dag, og derfor røg hun ned på en samlet tredjeplads lige foran OL-kollega Anna Kasprzak.

Copyright Ridehesten.com
Kvalifikationens samlede vinder blev Carina Nevermann Torup og guldmedaljehoppen Grevens Sa'Va, der her har Steen Steensen Blicher for enden af snoren.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Uhyggelig tæt kamp
Carina Nevermann Torup og Grevens S'Va e. Blue Hors Soprano (opdr. Dorit Greve og Svend Skov Poulsen) sejrede i den samlede stilling med 144,892, og Nanna Skodborg Merrald med 8-årige Gørklintgårds Quantico e. Quaterback (opdr. Gørklintgård) kom ind på den samlede andenplads med 144,476. Cathrine Dufour og Bohemian fik 144,145 og Anna Kasprzak/Quarton 144,114, så der var uhyggelig tæt kamp om topplaceringerne i en meget seværdig klasse.

Se resultatet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen