Kursus: Europæiske springhingste

15-02-2013 06:52

Signe Wiese

Dansk Varmblods Region 3 følger januar måneds succesfulde kursus om europæiske dressurhingstes blodlinjer op med en kursusaften, hvor der denne gang er fokus på de europæiske springhingstes blodlinjer.
Copyright Ridehesten.com
Casir Ask e. Cor de la Bryére / Landgraf I er et godt eksempel på en hingst, der kombinerer kendte europæiske springbetonede blodlinjer.

Onsdag den 27. februar 2013 er regionen klar med et særdeles spændende og fagligt relevant arrangement om de mest betydningsfulde europæiske springhingste. Der er ingen tvivl om, at Danske Varmblodsavl - også den springbetonede avl - er stærkt influeret af hingste fra de øvrige europæiske varmblodsforbund. Derfor er det oplagt, at vi sætter fokus på netop denne del af avlen. Igen er det overdommer og medlem af forbundets Avlsledelse, Claus Hansen, som vil guide tilhørerne igennem den europæiske avl. Claus har særdeles stor viden om udenlandske blodlinjer, og den viden deler han ud af på dette foredrag. Aftenen starter kl. 19.00, og der vil være mulighed for at købe kaffe/kage og lidt koldt at drikke. Få mere info om pris og tilmelding via linket til højre.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen