Kristine Møller placeret i München

29-05-2014 14:01

Allerede i dagens første klasse viste danske Kristine Møller ridning af høj klasse med to placeringer til følge ved CDI-stævnet i tyske München

Copyright Ridehesten.com
Kristine Møller og Reve en Noir - her ved UVM 2012.

I dag starter weekendens CDI-stævne i sydtyske München, hvor en enkelt dansk rytter er til start. Danske Kristine Møller er af sted med flere heste, og selv om stævnet knap er begyndt, har hun allerede hentet to placeringer i et startfelt, der ellers er præget af flere internationale stjerneryttere.

Dagens første klasse var en etstjernet Prix St. Georges, som blev vundet af tyske Dorothee Schneider, der er rytter hos Gestut Petershof og bl.a. rider UNO Donna Unique og Sezuan, på Falkentanz e. Florencio I med en score på 71,132%. På tredjepladsen i klassen kom endnu en velkendt tysk rytter, nemlig Helen Langehanenberg, som vi ofte ser på hingsten Damon Hill, på Sergio Rossi e. Sir Donnerhall med 69,684%.

Lige i hælene på Helen Langehanenberg kom danske Kristine Møller med 69,368% på Reve en Noir e. Riccione på fjerdepladsen, mens hun på Hamilton 27 e. Distelzar kom ind på en femteplads med 68,921%.

Kristine Møller var også til start i dagens anden klasse, Intermediaire II, hvor hun havnede uden for placering som nummer ni med en score på 62,842% på Merlot 22 e. Buddenbrock.

Husk du kan læse et portræt af danske Kristine Møller i artiklen ’Dansk rytter i hjertet af Europa’ i magasinet Ridehestens novemberudgave 2011.

Se flere resultater HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald