Kongsdal vil løfte ponysporten

06-08-2024 18:08

Trine Askjær-Jørgensen

Den 14.-18. august inviterer Kongsdal Rideklub ved Mariager Fjord til B-stævne i springning for pony med Distriktsmesterskabscup samt Agria DRF-mesterskab for pony- og children-ryttere, og du kan stadig nå at efteranmelde, hvis du vil være med

Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag i uge 33 går det løs, når Kongsdal Rideklub byder indenfor til landsstævne i springning for pony med Distriktsmesterskabscup og Agria DRF-mesterskaber for ponykategori I, II og III samt children. Vil du være med, er det stadig muligt at efteranmelde.

Klubben hører hjemme på Kongsdalgaarden, der er smukt beliggende med udsigt over et enestående naturområde i Assens ved Mariager Fjord og ejes og drives af berider Hans Ley.

– Vi har prøvet at forberede os så godt som muligt på at løfte denne opgave, som vi er blevet tildelt for tre år. Vi vil nemlig rigtig gerne gøre, hvad vi kan for at løfte ponysporten, fordi mange på et lavere niveau ikke ved, at der er disse mesterskaber og næste niveauer, man kan komme videre på, fortæller han og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Distriktsmesterskabscuppen starter med en stilspringning, og det er jo supergodt i disse hestevelfærdstider, fordi det sætter fokus på, hvordan vi bør ride og springe på vores heste – også til dagligt, og når vi starter stævner. Vi bør jo altid ride sådan, som vi gør, hvis vi rider en stilkonkurrence, men her bliver der sat fokus på det, og rider man godt, bliver det belønnet.

Klubben har fået rigtig meget god støtte og valgt at putte nogle penge i at gøre det til et godt stævne. Det betyder bl.a., at der er blevet bygget et nyt indgangsparti, dommertårn og lavet en ny opvarmningsbane.

Se mere om stævnet samt tilmelding.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen