Kommer Velin til Vegas?

21-02-2009 17:25
Nu er der kun to World Cup kvalifikationer tilbage i den vesteuropæiske liga - Göterborg, som rides lige nu og 's-Hertogenbosch - når Thomas Velin at sikre sig billet til Las Vegas?
Copyright Ridehesten.com
Godsend du Reverdy er Thomas Velins partner i World Cup kvalifikationen i Göteborg, som afvikles søndag eftermiddag. Kan de optjene nogle World Cup point, så billetten til Las Vegas er sikret? (Foto: Ridehesten.com)

Nu spidser kampen til om de vigtige World Cup point. Det er igen i år Thomas Velin der er tættest på at opnå den eftertragtede World Cup billet til finalen i Las Vegas i april. Thomas rider denne weekend i Göteborg på avlshingsten Godsend du Reverdy e. Quidam de Revel i World Cup kvalifikationen søndag eftermiddag, og han imødeser søndagens World Cup klasse med spænding. Vil det lykkes ham at opnå en topplacering, og dermed være sikker på en finalebillet eller må han vente i spænding (sammen med vi andre) indtil europafinalen i Holland, hvor han skal ride for sidste gang? Thomas ligger på en øjeblikkelig 17. plads med 39 point - 18 ryttere får billet til finalen fra den vesteuropæiske liga, men lige bag sig har Thomas ryttere som Geir Gulliksen og Ludger Beerbaum - begge rider de i Göteborg. Dermed bliver klassen i morgen en slags semifinale inden europafinalen i Holland, hvor ville det være dejligt, såfremt Thomas Velin indtjener nogle point i morgendagens konkurrence, det ville lune på kontoen. Thomas har redet med i World Cup finalerne i Leipzig i 2002, Las Vegas i 2003 og Milano i 2004 - alle gange på Equest Carnute.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev