Kom godt på vej med FS Horseboxes til Store Hestedag

02-09-2021 15:21

Marie Helene Rigård Rohleder

FS Horseboxes er i år på plads med i alt fem forskellige hestetransportere til Danmarks største udendørs hestefest, Store Hestedag, heriblandt spritnye modeller, som kan hjælpe dig og hesten godt på vej

Copyright Ridehesten.com
Denne bil vejer 4,5 tons. Foto: FS Horseboxes
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til Danmarks største udendørs hestefest, Store Hestedag, som løber af stablen d. 4-5 september på Roskilde Dyrskueplads, har hestefolket rig mulighed for at kigge og købe alt til stalden og hesten i det store standområde. 

På standplads nr. 229 finder du FS Horseboxes. De er i år på plads med fem forskellige hestetransportere.  Deriblandt en splinterny Renault Master hestebil med tachograf, som der kræves, hvis erhvervsdrivende kører mere end 100 km med hestetrailer.

Copyright Ridehesten.com
Jakob Larsen fra FS Horseboxes. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

Derudover kommer de med deres seneste udvikling af den traditionelle 2-hestesbil. De bringer deres 4,5 tons Renault Master hestebil på banen i bestræbelserne på at få en 100% lovlig hestebil ift. den omdiskuteret lastevne, da denne hestebil laster lovligt 1400 kg, og derudover har en billig vægtafgift.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Læg vejen forbi FS Horseboxes og få en god professionel snak om hestetransporter og hestebiler. 

Copyright Ridehesten.com
Denne bil har også tachograf. Foto: FS Horseboxes
Fakta
Hvad er Store Hestedag?

Store Hestedag er Danmarks største udendørs hestefest for både heste- og hundefolket. 

Dagene er spækket med alt fra agility og "Dog Parkour" til Mounted Games og det store populære hesteshow i hovedringen. Her viser mere end hundrede heste deres fortrin og kunnen frem i ringen i henholdsvis; dressur, western, horsemanship, spring, kørsel - ja kort sagt; her kan man opleve alt, hvad der kan gøres med hest. 

Arrangementet finder sted på Roskilde Dyrskueplads, og dørene åbnes klokken 8 begge dage, imens butikker og stande åbner klokken 9. Udover shows, konkurrencer og clinics for heste- og hundeinteresserede er der også et kæmpe område med messer og stande, hvor du kan finde ALT, hvad hjertet begærer. 

Læs meget mere HER. 

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing