Klithuse mestre for 3. år i træk

12-08-2024 07:07

Haslev Køre- og Rideforening har i dag været vært for Agria DRF Mesterskab i military for klubhold, som for tredje år i træk blev vundet af Klithuse Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Vinderholdet fra Klithuse Rideklub. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med intet mindre end 14 klubhold til start har Klithuse Haslev Køre- og Rideforening i dag afholdt Agria DRF Mesterskab i military for klubhold. Værtsklubben Haslev Køre- og Rideforening stillede med to hold, der sluttede på 4. og 5. pladserne og altså lige uden for medaljerne.

På podiet kom Ishøj Sportsrideklub, hvor Katja Berg/ Cap Z, Simone Bøgelund Nielsen/ Blixenkrone Rocket Shot og Simone Kulmbach/ Campari VG sikrede klubben bronze.

I både 2022 og 2023 gjorde Klithuse Rideklub det næsten umulige, da deres to hold vandt guld og sølv, og de på den måde udviste en totalt overlegenhed og magtdemonstration. Hvor sandsynligt det var, at de i 2024 skulle gøre hattrick med dobbeltsejr for deres to hold, skal være usagt. Ikke desto mindre skete det!

Copyright Ridehesten.com
Finn Larsen i front af velkomstkomiteen. Foto: Privat

Klubbens hold nr. 1 bestående af Ulrik Jensen/ Poesin, Zenta Vinther/ Højbo's Zoe, Henriette Bedsted/ Casado Royal og Rebecca Holm Nielsen/ AC Star Quickie af Engvang sikrede klubben andenpladsen i mesterskabet og dermed en sølvmedalje.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Guldet blev erobret af Klithuse Rideklubs hold nr. 2; Sissel Schult/ Heloiza, Rikke Mortensen/ Vedels Supreme Rock, Karina Danielsen/ Just Bob og Thilde Holm Nielsen/ Mirain Tiara. Sissel Schult fortæller:

– Det er fuldstændig surrealistisk, at vi har vundet guld og sølv for tredje år i træk. Vi er stolte, rørte og ikke mindst fuldstændig tomme for ord. Det er så stort.

Copyright Ridehesten.com
Velkomst hjem til Klithuse Rideklub. Foto: Privat

– Det her gør vi for vores allesammens Finn Larsen, som står bag det hele. Utallige træninger, kloge ord og skulderklap. Vi måtte desværre afsted uden Finn i år, men vi har haft Finns ord i ørerne hele vejen rundt, og det viser bare, at vi lytter, forstår og har baller af stål, for når vi har sat os noget for, så gør vi det fandeme. Vi er en klub med kæmpe kammeratskab, holdånd, og vi følger hinanden i medgang og modgang. Det har været en weekend ud over alle grænser.

Stævnets start- og resultatlister.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner