Klar til kürfinale

26-04-2013 15:24

Britt Carlsen

World Cup finaler - Jeg glæder mig vildt meget til i morgen, fortæller Anna Kasprzak dagen før finalen i World Cup dressur - hør Andreas Helgstrand fortælle om træningen under stævnet i et web tv klip her i nyheden

- Træningen er gået rigtig fint i dag, og vi har øvet dele af küren, men ikke lavet det helt vilde, fortæller Anna Kasprzak, hun og Donnperignon har taget det lidt med ro i træningen sammen med Andreas Helgstrand i dag, med det resultat, at Donnperignon er fuld af energi. - Det får han også brug for i morgen, fortæller Anna. I dag har dressurrytterne trænet i opvarmningen, men i morgen tidlig kan de ride inde i hallen, hvor banen vil blive opsat med blomster osv. Det var det store samtaleemne efter Grand Prix klassen, hvor adskillige heste blev skræmt af det store set up af blomster og grønt helt tæt på dressurhegnet. 

- Det vil give mig lidt mere ro, at han har været inde på banen i morgen tidlig, fortæller Anna. Det er hendes første World Cup finale og hun har det pragtfuldt i Scandinavium, selvom hun, i lighed med hendes følelser omkring OL deltagelsen, syntes det hele, lige nu er lidt syrealistisk. En World Cup finale er noget de fleste må drømme om, mens det for hende er gået i opfyldelse efter blot to år som seniorrytter.

- Jeg glæder mig helt vildt til at ride i morgen, når hallen er fyldt med tilskuere, det bliver fantastisk at ride i den stemning, der er her, slutter hun.

Andreas Helgstrand træner både Anna og Sidsel Johansen, men som forberedelse til Grand Prix-klassen måtte han først koncentrere sig om Anna, der havde startnummer tre og så senere Sidsel, der havde start nummer 6. Derfor fik Sidsel også hjælp af landstræner Rudolf Zeilinger. I finalen har Sidsel startnummer 8 på Schianto kl. 14.30, mens Anna og Donnperignon har startnummer 11 kl. 15.10.Sidste rytter i kürkonkurrencen bliver den regerende mester Adelinde Cornelissen og Jerich Parzival så spændingen er bevaret til det sidste.

Startlisten til Reem Acra FEI World Cup dressur kan ses her

 

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen