Katrinelund støtter opdrætterne

05-03-2015 18:32

Britt Carlsen

Hingsteholder Ib Kirk, Katrinelund har valgt at støtte op om de danske hestes deltagelse ved UVM på Zangersheide

De talentfulde springheste som deltager i Katrinelund Unghestechampionat er under lup - ikke alene for at afgøre championatet, men også med henblik på udtagelse til UVM på Zangersheide i september. Sidste år fik vi fire finalister ved dette verdensmesterskab, som har deltagelse af nogle af verdens bedste 5-, 6- og 7-års heste.. Det var en stor præstation, da Dansk Varmblod har fire pladser i hver årgang, hvor der deltager 250-300 heste i hver årgang. 
Kristian Skovrider, Johnny Hansen og Bo K. Møller brænder for at fremme de danske resultater ved UVM på Zangersheide, og i forbindelse med bedømmelsen af springhestene i unghestechampionatet i dag kom Bo K. Møller med en glædelig besked: - Katrinelund har besluttet at donere en gratis bedækning ved en af hingstestationens avlshingste til opdrætterne af de heste, som når finalerne ved UVM på Zangersheide, Vi arbejder også på at finde en sponsor til rytterne. Vi havde fantastisk succes sidste år på Zangersheide, og det er meget imponerende i et forbund, hvor der blot fødes omkring 400 springbetonede føl årligt. 

Ib Kirk fortæller om baggrunden for sin beslutning; - Jeg syntes, at springsporten er så godt på vej herhjemme, og som hingteholder mener jeg, det er vigtigt vi også støtter op om dette. Jeg vil gerne give min opbakning til opdrætterne, for de gør et stort og meget vigtigt stykke arbejde, og samtidig syntes jeg at hele konceptet omkring UVM fortjener vores opbakning.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen