Katrinelund holder åbent hus på lørdag

27-04-2016 15:42
Avl

Hingstestationen Katrinelund holder på lørdag den 30. april deres årlige åbent hus med fremvisning af hingste og afkom. Det er muligt for at komme gratis med bussen fra Sjælland og Fyn

Copyright Ridehesten.com

Traditionen tro holder hingstestationen Katrinelund på Mors åbent hus med fremvisning af både hingste og afkom, avlerpræmiering samt lidt forfriskninger til de fremmødte. I år foregår det lørdag den 30. april kl. 14.00, hvor hingste som bl.a. Quintet, Katrinelund Tin Tin, Complete, Grim St Clair, Romeo, Diablo, Zodiac, Cantolar, Fredbo's Garmin, Freestyle, Sandro's Adel, Hesselhøj Donkey Boy og Crelido vil blive fremvist. Endvidere vil der være mulighed for at se en række afkom og for første gang at se en samling føl efter Hesselhøjs Donkey Boy.

For interesserede fra Sverige, Sjælland og Fyn er der mulighed for at komme til Katrinelund's Åbent Hus med bus, som afgår lørdag morgen fra Flyinge med opsamlingssteder på Sjælland og Fyn. Turen er gratis, og bussen kører retur efter showet. På turen mod Katrinelund serveres der dansk morgenbrød i bussen, ligesom der på stedet tilbyde rundvisning og dansk frokost, inden Katrinelunds hingsteshow starter. For tilmelding se HER.

Følg arrangementet på Facebook.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner