Kærlighed ved første blik

06-09-2022 15:23

Christine Krogh Frausing
Skribent

Da Filippo blev sat til salg på Ridehesten skulle der ikke gå langt tid, før at han allerede var igennem handelsundersøgelse, og på vej til sjælland

Copyright Ridehesten.com
Dan Iversen og Filippo. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Af og til sker det, at man har en mavefornemmelse man bare må følge, og det skete fornyligt for køberen, der havde set hesten Filippo e. Fifty Cent/ Blue Hors Romanov til salg på Rdiehesten.com. Hun var nemlig ikke i tvivl om, at hun måtte en tur til Esbjerg for at se og prøve Filippo. 

4-årige Filippo var ejet af Ove Mortensen, der er ejer og grundlægger af Hjortlund Horse Treatment. En stald der tilbyder genoptræningsforløb af heste. Det var dog ikke tilfældet for Filippo, da han var ejet af Ove Mortensen, som havde købt Filippo som føl på Dansk Varmblods auktion i 2018. Siden da har Filippo boet ved Ove, og det er også her uddannelsen af den unge hest har fundet sted. 

Tiden var dog inde til at Filippo skulle ud og gøre en rytter glad, og derfor satte de ham til salg på Ridehesten.com. 

Der skulle ikke gå lang tid før der skulle bestilles en handelsundersøgelse, da køber var hurtig til at gribe telefonen, og ringe for at få lov at prøve Filippo og her var der ingen tvivl, Filippo skulle med til Sjælland. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et par dage senere var det derfor tid til en omfattende handelsundersøgelse, og heldigvis var Filippo i topform, og strøg lige igennem. Derfor kunne både køber og sælger ånde lettet op, og Filippo blev sendt mod sin nye ejer på Sjælland.

– Det var takket være Ridehestens annoncering, at Filippo allerde nu står på Sjælland, fortæller daglig leder, Lisa Sørensen.

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen