Juniorlandsholdet fint fra start ved EM i military

21-07-2017 08:01

De danske junior og ungryttere er denne uge til start ved EM i military, der i år afholdes i Irland.  Sara Bech Strøm med Dicte Aldrup og Anna Bjørn på CTS Twin Peaks har været på banen torsdag, mens det i dag gælder Jade Schilchting på Tirs Luckyson og Rikke Nyboe Andersen på Roxanna

Copyright Ridehesten.com
Sara Bech Strøm på Dicte Aldrup, der her ses ved DM 2016

Det er byen Millstreet i Irland der er vært for dette års Europamesterskab i military for junior og ungryttere. Danmark stiller med en individuel youngrider og med et juniorhold. Dressuren afvikles over to dage, og torsdag har de første ryttere været på banen. Lørdag skal rytterne prøve kræfter med terrænbanen, mens mesterskabet lukkes og slukkes med ridebanespringning søndag.

Første rytter ude var Sara Bech Strøm på Dicte Aldrup, der red til 51,4 strafpoint, hvilket rækker til en foreløbig 20.plads. Anna Bjørn og CTS Twin Peaks har lagt sig på en foreløbig 17. plads med 50.90 strafpoint. Fredag rider de sidste to juniorholdmedlemmer - Jade Schlichting på Tirs Luckyson og Rikke Nyboe Andersen på Roxanna. Også youngrider Tobias Jørgensen på Prior's Cabbo skal gennem dressurtesten i morgen.

Læs mere HER

/DRF

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner