Juniordressurrytterne har succes i Hagen

19-06-2015 09:46

Juniorerne var de første danske dressurryttere, der skulle ride Nation Cup ved Future Champions i Hagen. Klassen blev vundet af Victoria Vallentin og det danske hold blev nr. 2

Copyright Ridehesten.com

Landsholdet, der bestod af Sille Engermann, Laura Hviid og Victoria E. Vallentin leverede en super præstation og sluttede som nr. 2 - et mulehår efter tyskerne. 3. pladsen gik til Schweiz, og i alt startede seks nationer i holdkonkurrencen. Klassens bedste resultat blev leveret af Victoria og Atnon.

Nations Cuppen skulle rides i FEI Team Test, og det var Laura Hviid på Denzel, der lagde ud for Danmark, og ekvipagen leverede et flot program til 70,360 %. Næste danske indslag var Victoria E. Vallentin og Atnon, der leverede dagens bedste præstation med et super program til 72,297 %. Sidste danske ekvipage, Sille Engermann og Darius, var også i fin form, og det blev til 70,766 %. 

Det betød, at danskerne sluttede med samlet 214,595 point, hvilket indløste en flot 2. plads. Tyskland vandt klassen med 215,811 point, mens 3. pladsen gik til Schweiz med 206,014 point. Victoria vandt klassen, mens Sille blev nr. 4 og Laura nr. 6. 

Se stævnets resultater HER

/DRF.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner