Jokeren er favorit i Derbyet

25-08-2017 09:00

Jesper Elbæk

Rapperen og sangeren Jokeren ejer favoritten i Dansk Trav Derby, som afvikles i denne weekend på Charlottenlund Travbane. Der er løb både fredag, lørdag og søndag på hovedstadsbanen.

Copyright Ridehesten.com
Jokeren er medejer af favoritten i Dansk Trav Derby 2017, Bvlgari Peak, som køres af den levende legende Steen Juul, som har vundet Derbyet hele syv gange. Foto: Burt Seeger
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er tid til årets største begivenhed i dansk travsport, når Derbyweekenden står for døren på Charlottenlund Travbane. Der varmes op med 10 løb fredag eftermiddag, men det går først for alvor løs med Derbyweekenden lørdag og søndag.

Lørdag afvikles Dansk Hoppe Derby, hvor landets 12 bedste 4-årige hopper dyster mod hinanden i løbet, som har en samlet præmiesum på 640.000 kr. Halvdelen tilfalder vinderen, og den store favorit til sejren er hesten Barolo, som trænes af Aalborg-træneren Peter Jensen. I Dansk Hoppe Derby deltager også en anpartshest med flere tusinde ejere, nemlig Danske Spils anpartshest Barok, som faktisk vandt sit kvalifikationsløb, og deltager fra et godt startspor i Hoppe Derbyet.

Copyright Ridehesten.com
Barok er en anpartshest, som ejes af flere tusinde mennesker via Danske Spil. Du kan også blive medejer helt gratis, læs hvordan i denne artikel. Foto: Lasse Jespersen

Det er GRATIS at blive medejer af Barok, man skal blot gå ind på hjemmesiden blivmedejer.dk og melde sig til. Ejercertifikatet giver gratis adgang til Charlottenlund Travbane om lørdagen, hvor der ellers er en entrépris på 100 kr.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag gælder det så Dansk Trav Derby, det mest prestigefyldte løb overhovedet i dansk travsport. Rapperen og sangeren Jokeren har sammen med nogle gutter fra "slænget" købt/lejet hesten Bvlgari Peak, som tidligere på sommeren vandt Jydsk 4-årings Grand Prix med legenden Steen Juul i sulkyen, og som også vandt sit kvalifikationsløb til Derbyet på en så overbevisende måde, at Bvlgari Peak tilhører de absolutte favoritter i Derbyet, som har en samlet præmiesum på 1.120.000 kr.

Jokeren og Steen Juul kommer dog til at kæmpe hårdt om sejren med en håndfuld heste  i dét mange betegner som det mest åbne Derby i mange år. Der er løbsprogrammer med startlister og tips til gratis download på Charlottenlund Travbanes hjemmeside travbanen.dk, hvor man også kan læse et væld af optaktshistorier, information om entrépriser osv.

Ridehesten.com er naturligvis på plads på Charlottenlund Travbane i Derbyweekenden, samt på den store åringsauktion på York Stutteri lørdag aften, hvor den kommende Derbyvinder måske kan erhverves? "Gå med i Lunden".

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner