Jessica von Bredow-Werndl er gravid

09-03-2022 18:55

Nummer et på verdensranglisten i dressur, tyske Jessica von Bredow-Werndl, har i dag bekendtgjort, at hun her i VM-året er gravid med sit andet barn, der muligvis kan betyde, at hun misser en VM-deltagelse

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl med sin mand Max von Bredow. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Jessica von Bredow-Werndl har allerede i sin ungdom – sammen med sin bror Benjamin Werndl – opnået stor succes på de internationale dressurbaner. Succesen har hun været i stand til at opretholde som seniorrytter, og blandt hendes aktuelle titler i dressursporten er dobbelt OL-guldvinder, tredobbelt europamester og nr. 1 på verdensranglisten.

Sammen med sin mand Max von Bredow har hun en søn, der bliver fem år til sommer, og parret har nu deres andet barn på vej. Det har Jessica udmeldt i dag på de sociale medier, hvor hun skriver, at hun er uendeligt taknemmelige for at vente endnu et vidunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Jessica fortsat er aktiv i sadlen og netop har redet FEI World Cup-kvalifikation i Neumünster, må man antage, at hun skal nedkomme så langt hen på sommeren, at hun ikke kan ride VM i Herning i august. Det kan åbne for spændende muligheder i topplaceringerne individuelt og muligvis også i holdsammenhæng, når VM afvikles i Herning i august måned.

Hesten, som Jessica von Bredow-Werndl har fejret sine største succeser med, er hendes aktuelle tophest, den 15-årige trakehnerhoppe TSF Dalera BB e. Easy Game/ Handryk.

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl og trakehnerhoppen TSF Dalera BB på vej til OL-guld i Tokyo i 2021. Foto: Hippofoto.be

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing