Jessica Kürten vandt World Cup-springningen i Göteborg

28-02-2010 17:04

Maja Golles

I dag blev den spændende Rolex FEI World Cup-springning ï G¨teborg med to danske ryttere til start afgjort. Der var i dag også dansk deltagelse i Young Riders Krafft Cup Finale og Volvo speed-finalen
Copyright Ridehesten.com
Jessica Kürten/Castle Forbes Libertina vandt søndagens World Cup springning i Göteborg med pæn afstand til konkurrenterne. (Foto: Ridehesten.com)

Weekendens helt store springoplevelse i Göteborg var naturligvis World Cuppen med vigtige World Cup-point på spil og 358.000 svenske kroner til den vindende ekvipage. Jessica Kürten vandt i suveræn stil på Castle Forbes Libertina efter en nulrunde i den flotte tid 37.42. 2. pladsen tog tyske Marco Kutscher/Cash sig af med en tid, der hed 38.23. Danske Tina Lund, som ellers ikke har været at se på resultatlisterne ved de seneste springninger i Göteborg, var heldigvis til start. Hun og Zamiro klarede den 1,60 m høje bane med 4 fejl i tiden 71.73, hvilket rakte til en 16. plads. Med 16. fejl blev det til en 33. plads for Andreas Schou på Chicago. I søndagens Young Riders Krafft Cup Finale i Göteborg blev bedste danske ungrytter Kasper H. Hansen. På makkeren Silver blev det efter 4 fejl til en 6. plads foran landskvinden Camilla Ernst på Rivaro. Mie Daugaard Reimer indtog 9. pladsen og Thomas Houggard, som eller blev nummer 2 i lørdagens ungrytterklasse, sluttede som nr. 12. Klassen blev vundet af svenske Malin Lindqvist. I Volvo speed-finalen blev danske Andreas Schou på Taagerups Agenda nr. 21 efter 4 fejl. Klassen blev vundet af franske Philippe Rozier på Ideal de Roy.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen