International klasse i Hjallerup

03-07-2020 20:37

Ved landsstævnet i dressur i Hjallerup Rideklub er nogle af de bedste danske dressurekvipager samlet, og det har i flere sværhedsgrader resulteret i nogle meget seværdige klasser med en top, der har international klasse. Også i Grand Prix'erne

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Hjallerup Rideklubs landsstævne i dressur satte U25-rytteren Josefine Hoffmann sig i går på andenpladsens i Intermediaire II, og igen i dag blev det til en andenplads med den 16-årige vallak Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup), der som 5-års vandt UVM-guld. I dag opnåede ekvipagen 68,605% i Course De Chevaux Grand Prix U25, der blevet vundet af Helgstrand-rytteren Anne-Mette Strandby Hansen fra Uggerhalne Sportsrideklub med den 15-årige vallak Foco Loco-W e. Sierappel/ Wendekreis.

– Det var vores anden start sammen og den første Grand Prix. Tilmed var det vores første udendørsstævne, så jeg er yderst tilfreds. Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer, men jeg er meget tilfreds, fortæller Anne-Mette. 

Resulat af Course De Chevaux Grand Prix U25

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Fiontini. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Andreas Helgstrands samarbejde med sin og Stutteri EVO's 10-årige sølvmedaljehoppe Fiontini e. Fassbinder/ Blue Hors Romanov (opdr. Henrik Hansen) er helt nyt, og parret havde i går deres stævnedebut i Grand Prix, hvor de satte sig på sejren. Med hele 75,850% satte parret sig igen i dag på sejren og denne gang i Helgstrand Dressage Grand Prix Special, der bød på et spændende felt med 11 ekvipager.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er meget tilfreds med vores debut, og jeg kan ikke vente til vores næste stævne sammen. Hun giver bare en fantastisk følelse hver gang. Og ja, jeg drømmer stadig om OL, fortæller Andreas. 

I lighed med Marianne og Andreas Helgstrand har også OL-rytteren fra Blue Hors, Agnete Kirk Thinggaard fra Billund Ridklub, to heste til start i Grand Prix-turen i Hjallerup, og med sin dejlige 11-årige, tyske hingst Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/ Donnerhall besatte igen i dag med et med flot men ikke fejlfrit ridt andenpladsen. I dag lød scoren på 73,105%, hvor ekvipagen scorer højt på bl.a. changementsserierne og passage.

Copyright Ridehesten.com
Agnete Kirk Thinggaard og Blue Hors Zatchmo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Med sin utroligt charmerende 11-årige Firfods Adrenalin e. Skovens Rafael/ Zalmiak Firfod (opdr. Stutteri Firfod) red Helene Melsen fra Strandagergaard Rideklub sig ubesværet ind i top 3 med et resultat på 71,961%. De to har fundet rigtig godt sammen og leverede i dag en flot piaffe-/passage-tur med fine overgange og ligeledes 15 flotte etterchangementer.

Resultat af Helgstrand Dressage - Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Helene Melsen og Adrenalin Firfod. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen