Ingen kunne slå Fi Fi Ask (video)

16-10-2021 18:56

Annika Knudsen Lorentsen

4-års finalen ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste er netop færdig og her tog Fi Fi Ask med Karen Møller Rohde i sadlen sejren, og det var da også en glad rytter, der i dag red sin tredje sejr hjem ud af tre mulige i sadlen på den velspringende hoppe

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde med Fi Fi Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var tydeligt at se, at flere af de 4-årige springheste i dag manglede lidt kræfter ovenpå de forgående dage. Alligevel var der dog flere af 4-års hestene, der viste rigtig fin form og dagens vinder havde rigeligt med kræfter til at slutte af med manér.

Her var det nemlig endnu en gang Karen Møller Rohde i sadlen på den velspringende hoppe Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask A/S), som begejstrede dommerne og opnåede 8,7. 

I dag blev klassen bedømt af dommerne fra de foregående dage Johnny Hansen og Kenneth Ernst, samt Bo K. Møller

Copyright Ridehesten.com

– Det er en hest, der går rundt i en virkelig fin rytme. Den har et stort overblik og så er den utroligt velredet. Den springer i rigtig fin form, fortalte Bo blandt andet om hoppens præstation i dag. I videoen længere nede, kan I høre hvad Karen havde at sige omkring dagens præstation og det, at hun og Fi Fi Ask er lykkedes med at ride tre sejrer i hus. 

Copyright Ridehesten.com
Sabine Korfitz Christensen med Caius De Corlato Z. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Velspringende hingste i top-3
På andenpladsen blev det Sabine Korfitz Christensen i sadlen på den utroligt velspringende Caius de Corlato Z e. Cicero Z/Numero Uno, som i dag var lige ved og næsten. Ekvipagen blev nemlig belønnet med 8,6 fra dommerne og var dermed blot 0,1 fra sejren og dommerne var da også meget imponerede af ham:

– Det var en rigtig flot runde. Han springer med et utroligt overblik og er meget fokuseret på opgaven. Han afvikler springende godt og har gode reflekser, samt en god galop, fortalte Bo K. Møller.

På en delt tredjeplads blev det de to avlshingsten Hesselhøj Captain Morgan e. Casallco/Crelido (opdr. Anders Uve Sjøbeck Hoeck) og Cordento II DWB e. Cornet Obolensky/Cardento (opdr. Linus Camitz), som blev redet af henholdsvis Anne Katrine Kolborg Johansen og Jesper Meyenburg

I alt var der 10 placeringer i finalen og man kan finde hele resultatet HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen