Indendørs DM starter i morgen

02-02-2023 12:56

Annika Knudsen Lorentsen

Denne uge byder på indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning hos Danish Derby Horse Show, og i morgen skal junior- og seniorrytterne i aktion i deres indledende runde

Copyright Ridehesten.com
Emmalou Falck Gubi Olsen ved indendørs DM 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danish Derby Horse Show har i mere end et årti arrangeret de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for junior-, ung- og seniorryttere, og i morgen starter mesterskabsstævnet for sidste gang hos Danish Derby Horse Show i denne omgang. I et tidligere interview, har Casper Cassøe, som har arrangeret stævnet sammen med sit team de sidste mange år, udtalt følgende:

– Vi har været utroligt glade for at have haft de indendørs mesterskaber i de sidste 11 år. Det har været et rigtig fint stævne at have, som gennem årene har tiltrukket mange starter – særligt på seniorniveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen starter mesterskaberne, og her skal junior- og seniorrytterne ride deres første runde i mesterskabet, mens ungrytterne skal ride deres første runde lørdag. Seniormesterskabet afgøres lørdag, mens de to mesterskaber i ungdomsrækkerne afgøres søndag. 

Tilmeldt mesterskaberne er mange spændende ekvipage, og i weekenden bragte vi en artikel, hvor vi tog et kig på de tilmeldte. Læs den her.

Startlister for stævnet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner