Indendørs DM starter i morgen

02-02-2023 12:56

Annika Knudsen Lorentsen

Denne uge byder på indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning hos Danish Derby Horse Show, og i morgen skal junior- og seniorrytterne i aktion i deres indledende runde

Copyright Ridehesten.com
Emmalou Falck Gubi Olsen ved indendørs DM 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danish Derby Horse Show har i mere end et årti arrangeret de indendørs Agria DRF Mesterskaber i springning for junior-, ung- og seniorryttere, og i morgen starter mesterskabsstævnet for sidste gang hos Danish Derby Horse Show i denne omgang. I et tidligere interview, har Casper Cassøe, som har arrangeret stævnet sammen med sit team de sidste mange år, udtalt følgende:

– Vi har været utroligt glade for at have haft de indendørs mesterskaber i de sidste 11 år. Det har været et rigtig fint stævne at have, som gennem årene har tiltrukket mange starter – særligt på seniorniveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen starter mesterskaberne, og her skal junior- og seniorrytterne ride deres første runde i mesterskabet, mens ungrytterne skal ride deres første runde lørdag. Seniormesterskabet afgøres lørdag, mens de to mesterskaber i ungdomsrækkerne afgøres søndag. 

Tilmeldt mesterskaberne er mange spændende ekvipage, og i weekenden bragte vi en artikel, hvor vi tog et kig på de tilmeldte. Læs den her.

Startlister for stævnet. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen