Ida Kirstine Bjørn med U25-sejr

10-07-2024 19:59

Et af sommerens store stævner, Falsterbo Horse Show, er allerede godt i gang. I de kommende dage er der mange danske ryttere til start, men selvom det var en mere stille dag til stævnet i dag, blev det alligevel til danske topplaceringer

Copyright Ridehesten.com
Ida Kirstine Bjørn og Hussmanns Jackson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens mange af de danske ryttere lader op til at skulle ride både Nations Cup i dressur, CDI3* og CDI1* samt CSIO5* senere på ugen til Falsterbo Horse Show 2024, har enkelte danske ryttere i dag været på banen.

Det gjaldt blandt andet Ida Kirstine Bjørn og Hussmanns Jackson e. Johnson TN/ Belissimo (opdr. Stald Hussmann), som var til start i den nationale U25-klasse.

Ida Kirstine Bjørn har i løbet af foråret redet flere flotte resultater hjem til nationale og internationale stævner, og senest opnåede parret en guldmedalje for hold til NM på Fyn. Også i dag lykkedes det parret at levere en flot præstation, da de tog sejren U25-klassen med 71,923%.

Ida Kirstine Bjørn tog sammen med Hussmanns Jackson sejren i U25-klassen i dag. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I dag var også dagen, hvor ponyrytterne skulle ride finalen i Gina Tricot Pony Kür, og her sørgede Agnes Ørnskov Beier og Strandgaards Mangold e. FS Mr. Right/ FS Champion de Luxe (opdr. Stutteri Følle Strandgaard) og Amalie Juliane Danvad Fredbøg og Spirit Kick e. Clausholm Donatello/ Attention (opdr. Anita Andersen) atter for at ride en placering hjem.

Agnes Ørnskov Beier og Strandgaards Mangold blev i dag nr. 2 i klassen med 73,050%, mens Amalie Juliane Danvad Fredbøg og Spirit Kick fulgte lige efter på tredjepladsen med 71,417%.

I morgen er der lidt mere på programmet til det store sommerstævne, hvor flere danske ryttere skal i aktion. Her skal en flok danske dressurryttere både ride semifinale for de 7-årige heste samt finale for de 5-årige og 6-årige heste.

Fredag begynder CDI1* med Prix St. George og CDI3* med Grand Prix-klassen. Derudover rides finalen for U25-rytterne også her.

Se hele programmet og stævnet start- og resultatlister her.