I dag skal U18 og seniorerne i ilden

03-05-2024 06:29

Lige nu er DM-stævnet i fuld gang på Stutteri Ask ved Martofte på Nordfyn. I går blev de første kvalifikationer af DM for U21 og U25 redet. I dag er det U18 og seniorernes tur til at prøve kræfter med første kvalifikation

Copyright Ridehesten.com
Rikke Haastrup Kristensen og Balouca Z e. Baloubet Du Rouet/ Parco er én af de ekvipager, der i dag skal ride første kvalifikation af Danmarksmesterskabet for seniorer. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I går lagde Josefine Sandgaard Mørup og Riddle Quiz e. Amarone/ Quite Easy sig i spidsen for Agria DRF Mesterskab for U21 med én ud af kun tre fejlfrie runder i hele klassen. Herefter var det tid til torsdagens sidste klasse hos Stutteri Ask, nemlig første kvalifikation af Agria DRF Mesterskab for U25, hvor sejren gik til den regerende danmarksmester, Anne-Kristine Truelsen med hesten Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor. 

I dag er det så tid til at finde ud af, hvem der kan kalde sig vinder af første kvalifikation af Agria DRF Mesterskab for U18 og Danmarksmesterskaberne for seniorerne, og dermed lægge sig i spidsen af det danske mesterskab. I U18 kvalifikationen er der 25 ekvipager til start, der skal prøve kræfter med den udfordrende bane i MA1* 135cm. I kvalifikationen for seniorer er der én mindre, nemlig 24 ekvipager til start, og de skal prøve kræfter med en S3*** 150cm. Begge baner er bygget af Christian Eilskov Holm, der bliver assisteret af erfarne kræfter, nemlig Bo Gejl og Rasmus Rise

Copyright Ridehesten.com
De unge ryttere skal også prøve kræfter med første kvalifikation af Agria DRF Mesterskab U18. Én af dem er Silje Frederikke Kristoffersen på Casper Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Kannan. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

U18 kvalifikationen er foreløbigt sat til at starte klokken 17.05, og du kan se startlisten samt følge resultatet af klassen lige her. 
Seniorkvalifikationen er sat til at starte lige efter, altså foreløbigt klokken 19.05, og du kan ligeledes se startlisten samt følge resultatet af klassen lige her. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen