Hvalsø Rideklub øverst på skamlen

30-05-2015 17:19

Stine Gertsen

I denne weekend afholder Midtsjællands Rideklub distriktsmesterskab for både hest og pony, henholdsvis individuelt og for hold. Klik dig ind her og se resultaterne.

Der blev redet til i distriktsmesterskabet for hold for ponyer, hvor tre hold var meldt til start. Det var holdet fra Hvalsø Rideklub som endte med den højeste pointscore totalt. Holdet var bestående af: Rebecca Holm Sylvest på Dezima, Michela Christensen på Firfod Prins Caspian, Sofia Elisabeth Müllertz på Marjan og Mette Buch på Shapay A. Alle ekvipager endte med flotte resultater hvilket ialt blev til 205.927 point.

På andenpladsen blev det Midtsjællands Rideklubs hold Blå, bestående af: Dagmar Sofie Oxlund på Lundemarksgårds Favorit, Matilde Nolte Bager på Heifi Søblink, Sarah Mette Meyer på Conrad Wales og Freya Dreyer på Katrinebjergs Ronja. Her blev det til ialt 202.414 point.

Tredjepladsen gik også til Midtsjælland Rideklubs egne ekvipager, denne gang deres hold Grøn, som endte med 196.953 point. Med på holdet var: Carla Johansen på Fister, Caroline Suhr på Firfod Fielfraz, emma Paaske Andersen på Lyngvejens Kenzo og Mathilde Lindskov Stang på Lundemarksgårds Hero.

I hestenes 1. afdeling af det individuelle distriktsmesterskab, var det Julie Dankau og Fiona Af Høivang, som lagde sig i spidsen. Ekvipagen endte med 71.839%. Ind på andenpladsen kom Michelle Thrane Ibsen på Mauda med 66.724%. 2. afdeling rides i morgen kl. 11.25.

Udover mesterskaber blev der også redet blandt andet Intermediare for heste og PRT for ponyer. Intermediaren blev vundet af Louise Tandrup Østergaard på Watson. Efter et særdeles velredet program blev ekvipagen belønnet med 67.368%. Nummer 2 blev Kirsten Pfeiffer Ellevang på Mickey Roony.

PRT'en for ponyer blev vundet af Rebecca Holm Sylvest på Centrum, som viste hvordan sådan et program skulle rides. De endte med hele 68.333%. Natasja Plintic Pedersen på Lundemarksgårds Hannibal endte på andenpladsen.

Se billeder fra stævnet her på siden fra på mandag.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald