Hvad betyder UVM for Dansk Varmblod?

13-10-2015 08:14
Avl

Når Dansk Varmblods region 6 holder medlemsmøde den 20. oktober, er det med fokus på UVM og dets betydning for os i DV. Det er Casper Cassøe inviteret til at fortælle om

Copyright Ridehesten.com
Militaryrytter Hanne Wind Ramsgaard.

Dansk Varmblods region 6 har inviteret Casper Cassøe til at fortælle om, hvilken betydning UVM har for forbundet og hvilken betydning, det har for os som avlere. Casper vil også fortælle om det nye koncept om Hingstekåring i Herning.

Desuden har regionen fået EM-rytteren Hanne Ramsgaard til at komme og fortælle om UVM fra en rytters synspunkt. Hun har været til UVM på to DV-heste i military. Mødedeltagerne får også mulighed for at snakke med Hanne om, hvad hun som rytter synes er vigtige egenskaber hos en ridehest. Noget vi alle kan bruge i avlen.

Under kaffen afholdes selve medlemsmødet. Her er ordet frit og der kan stilles spørgsmål til bestyrelsen og der tages en snak om, hvilke områder der fremover skal i fokus. Der er mulighed for at komme med forslag til emner, der skal diskuteres på Repræsentantskabsmødet i februar. Regionen tager meget gerne i mod gode forslag til arrangementer, der kan få medlemmerne op af stolene. Så tag fat i DV-naboen/veninden mm. og kom til en hyggelig og lærerig aften. Region 6 er ved mødet vært for kaffe og kage mm.

  • Hvornår: 20. oktober 2015 kl. 19.00
  • Hvor: BM silo, Morrevej 7, 7500 Holstebro
  • Tilmelding: Inden den 19. oktober til Lene Gadgaard, ring/sms 3029 9935 eller lene.gadgaard@gmail.com

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen