Husk tilmelding til Landsskuet

03-05-2024 11:11
Avl

Der er kun to måneder til Landsskuet, Dyrskuet i Herning, som afholdes i dagene 4.-6. juli 2024, men tilmeldelsesfristen for heste nærmer sig, så tøv ikke længere

Copyright Ridehesten.com
Knabstrupperheste på vej ud af bedømmelsesringen. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det store midtjyske dyrskue i Herning, Landsskuet, afvikles hvert år over tre dage fra torsdag til og med lørdag, og hesteudstillingen har ofte deltagelse af mere end 300 individer.

Typisk vil over to tusind dyr blive udstillet på MCH Messecenter Hernings store dyrskueplads, der danner rammen om Landsskuet. De fordeler sig på heste, kødkvæg, malkekvæg, får, geder, fjerkræ, kaniner og katte.

Udover de omkring 300 heste, der kommer til udstilling og bedømmelse, deltager mange heste i show.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udstillingshestene der typisk fordelt på jyske heste, fjordheste, shetlandsponyer, dansk varmblodsheste, tinkere, frederiksborgere, islandske heste, welsh & welsh wob, belgiske heste, friesere, knabstruppere, danske sportsponyer, shire-heste, new forrest-ponyer, haflingere, oldenborgere, connemaraer, palominoer, OX-arabere, pintoer, nordsvensk, miniature og gotlandsruss m.fl.

For heste er tilmeldingsfristen mandag den 13. maj 2024. Tilmedlingsfrister for øvrige dyr er den 16. maj for kaniner, den 20. maj for malkekvægsbesætninger, den 27. maj for får og geder, den 30. maj for kødkvæg og den 4. juni for individuelle malkekvæg. Tirsdag den 4. juni er der også tilmeldingsfrist til campingplads.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner