Husk fotografering ved eliteskuet

31-08-2023 14:46
Avl

Fremstiller du føl, 2-års hoppe eller en nykåret medaljeaspirant ved Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue, skal du vide, at vinderføl, bedste 2-års hopper og alle medaljehopper skal fotograferes i parken til i magasinet Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehestens fotografer er på plads ved Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue i weekenden og fra i dag ved Danish Derby Rideklubs landsstævne i dressur og springning.

Fremstiller du føl, 2-års hoppe eller en nykåret medaljeaspirant ved Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue, skal du vide, at vinderføl (lørdag), bedste 2-års hopper (lørdag/søndag) og alle medaljehopper (søndag eftermiddag) skal foreviges i parken ved hovedbygningen – og gerne sammen med avlere og ejere.

Ridehestens fotografer står klar til at tage opstillingsbilleder af årets fire vinderføl, de to bedste 2-års hopper og alle medaljehopper direkte efter deres hæder i opvisningshallen. Vi tager også hovedbilleder samt billeder med avlere og ejere. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hav en dygtig mønstrer til at stille hesten korrekt op – Ridehestens hjælpere sørger for lydeffekter mv. Fotografering af heste kan være et spørgsmål om tålmodighed og for at undgå tvære og urolige heste, kan man med fordel til behandle dem med fluespray forud for fotograferingen.

Søndag eftermiddag, når der skal fotograferes omkring 50 medaljehopper, står Ridehesten klar med tre fotostudier, så ingen skal vente for længe.

Mød op i godt humør, vis hensyn til hinanden og hold god afstandvi har flødeboller til de ventende. Det kan blive nødvendigt at prioritere heste, der skal med færge til Sjælland.

Se tidsplan her og katalog her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen