Hurtige og præcise fusser sejrede

20-10-2016 21:18

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Quick Step levede absolut op til sit navn i dagens DRF Junior Small Tour ved Odense Horse Show, hvor hesten sammen med sin rytter Emilie Weilsby formåede at sejre. I DRF Junior Big Tour blev det til endnu et flot svensk resultat men ellers udelukkende placeringer til de danske ryttere

Copyright Ridehesten.com
Emilie Weilsby og Quick Step
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom navnet på Emilie Weilsbys hest, Quick Step, måske antyder, at den er hurtig på fødderne, er den altså ikke kun hurtig, men den er også præcis. Emilie og Quick Step e. Quantum/ Sir Dancer XX red sig sammen ind på en førsteplads i torsdagens DRF Junior Small Tour med nul fejl og en tid på 54,25 sekunder. Andenpladsen blev ligesom førstepladsen indtaget af en dansk ekvipage… Her blev det Lærke Olesen og Solei de Ma Vie e. Landor S/ Sir Caletto. Tredjepladsen gik til svenske Joel Torstenson på Hidalgo e. Hip Hop/ Acord II. Ud af de 19 startende blev det til otte nulrunder, heraf seks danske, en enkelt svensk og en enkelt hollandsk på den 1,20m høje bane.

Big Tour med 11 danske placeringer

Copyright Ridehesten.com
Svenske Josefine Nykvist på Lara
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens sidste klasse på Walber-arenaen var DRF Junior Big Tour, hvor 43 ekvipager skulle springe 1,30m i to faser. Vinderen blev svenske Josefine Nykvist på hoppen Lara e. Quick Star/ Cardento – sammen red de en dobbelt nulrunde i tiden 26,73 sekunder i anden fase. Selvom den svenske rytter løb med sejren, var der dog en kraftig dansk dominans i denne klasse. Resten af de 12 placerede ryttere var nemlig danske. Andenpladsen løb Anne Kristine Truelsen på Conny P e. Carson Ask/ Gipsy d’Ask med i tiden 28,68 sekunder i anden fase. Tredjepladsen snuppede Cecilie Nathalie Schack Lord og Bequickly e. Vincenzo/ Hamlet med en tid på 29,23 sekunder i anden fase. Dagens sidste klasse viste et stærkt felt, hvor hele 19 ekvipager endte med nul fejl i begge faser.

Se de fulde resultatlister HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald