Hoppens drægtighed og foling

08-02-2023 09:07
Avl

Dansk Varmblods region 7 indbyder igen til en foredragsaften, og denne gang er temaet hoppens drægtighed og foling – og problemfolinger

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dyrlæge Helle Dalsgaard vil guide os igennem hoppens drægtighed fra ifoling til foling, hvor vi gennemgår hoppens og fosterets udvikling. Hun vil som udgangspunkt beskrive det normale forløb af drægtigheden og det normale leje op til og under foling.

Vi skal også høre om forskellige abnormiteter for at få en ide om, hvornår man bør ringe efter dyrlægen. Herunder skal vi også snakke om alarmsymptomer, når hoppen er ved at kaste fosteret eller på vej ind i en problemfoling.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dyrlægen tager os ligeledes igennem den første tid, efter føllet er kommet til verden, hvor vi skal høre om, hvad man bør have særligt fokus på.

Arrangementet finder sted på tirsdag den 14. februar kl. 19.00-22.00 i Cafeen i Agri Nord Idrætscenter, Hobrovej 437, 9200 Aalborg.

Er det noget for dig, så kan du tilmelde dig senest fredag den 10. februar. Det koster 75 kr. for DV-medlemmer at deltage og 125 kr. for ikke-medlemmer, og det omfatter vand/øl samt kaffe/te og kage. Tilmedling sker via Mobilepay på 21237416 (Niels-Jørgen Johansen). 
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner