Holland har sat hold til Rotterdam

31-05-2024 18:57

Landstræneren for det hollandske dressurlandshold, Patrick van der Meer, har offentliggjort, hvilke hollændere de danske hold får lov at møde ved Nations Cup i Rotterdam

Copyright Ridehesten.com
Marlies van Baalen med Habibi DVB NOP. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Forleden dag blev der fra dansk side sat navne på de dressurekvipager, som fra den 20. til 23. juni skal ride ved CHIO-stævnet i Rotterdam. Det blev som forventet Carina Cassøe Krüth/Heiline's Danciera, Cathrine Laudrup-Dufour/Mount St John Freestyle, Daniel Bachmann Andersen/Vayron og Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Don Olymbrio, som skal ride Nations Cuppen. Dette stævne er i høj grad med til at afgøre, hvilke tre ekvipager der skal ride op ad midterlinjen ved OL i Paris for Danmark.

Det er altid spændende, hvilke stævner de forskellige nationer vælger at prioritere inden store mesterskaber, men som forventet har Holland nu sat deres stærkeste navne på holdkortet i Rotterdam.

Det hollandske hold ved Nations Cup i Rotterdam består af:

  • Dinja van Liere med Hermès NOP e. Easy Game/Flemmingh
  • Emmelie Scholtens med Indian Rock e. Apache/Vivaldi
  • Marlies van Baalen med Habibi DVB NOP e. Blue Hors Don Schufro/Johnson Tn
  • Edward Gal med GLOCK's Total US e. Totilas/Sir Donnerhall I

– I Paris er Grand Prix Special'en afgørende for holdmedaljerne, så til CHIO har jeg nu valgt de fire ekvipager, der scorede bedst i den klasse under vores mesterskab, men det var et svært valg. Niveauet ved de nationale mesterskaber var ekstremt højt, og det hele lå meget tæt på hinanden, fortæller Patrick van der Meer til KHNS.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen