Historisk dansk sejr i Hamburg

01-06-2014 14:23

Hamburg Dressurderby tegnede sig på flere måder enestående i år, som var første gang uden en tysk rytter i finalen. Blandt de tre skandinaviske finalister satte danske dressurryttere sig på første- og andenpladsen

To danske dressurryttere med bopæl i Florida gik til top i Hamburger Dressurderby 2014, der i år blev afholdt for 56. gang.

Med sammenlagt 3694 efter sine tre ridt satte berider Lars Petersen sig på sejren foran landsmanden Mikala M. Gundersen med 3658 og svenske Minna Telde med 3590.

Den hest, som Mikala M. Gundersen lånte til finalen med rytterskifte, viste sig som derbyfinalens bedste hest med DV-hesten Willano e. Willemoes/ Aleksander (opdr. Kirsten Nørgaard) som andenbedste hest. Mikalas lånhest, Capri, opnåede sit bedste resultat med Lars og til gengæld opnåede Mikala flere point på Willano, end Lars selv gjorde.

- Det var fedt og virkelig en stor oplevelse at vinde en så traditionsrig konkurrence, fortæller Lars Petersen, der var yderst tilfreds med Willano, som han også starter i DM på Broholm i næste uge.

Der var 5.000 € i pengepræmie til både den vindende rytter og den vindende hest og efterfølgende 3.000 og 2.000 € til de næstplacerede ryttere og heste.

Se resultatet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen