Hingstefremvisning i Karise torsdag aften

30-04-2019 09:54
Avl

Stald Skovvang i Karise på Sjælland holder torsdag den 2. maj åbent hus med fremvisning af hingste fra Stald Bøgegården i Sønderjylland og Katrinelund på Mors

Copyright Ridehesten.com
Quintet og Laila Pedersen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

For de sjællandske avlere holder Stald Skovvang torsdag den 2. maj kl. 18.00 en hingstefremvisning i samarbejde med de jyske hingstestationer, Bøgegården og Katrinelund. Det foregår på Breddammen 7 i Karise.

Stald Skovvang meddeler, at staldene er åbne fra kl. 17.00, hvor der bydes på kaffe og kage, og efter arrangementet er der grillede pølser. Alle er velkomne, og man kan tilmelde sig hos Stald Skovvang v/ Lotte Fønsskov og Lars Meldgaard.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Inseminør Lotte Fønsskov fra Stald Skovvang, der kører den sjællandske sædtransport, fortæller i dag, at der er rigtig godt gang i reproduktionen. – Jeg vil anslå, at jeg her i april måned har leveret 2-3 gange så mange sædkasser som i april måned sidste år, og det gælder særligt en stigning hos springhingstene, fortæller Lotte fra sin rute i dag.

Katrinelund viser hingstene Casall Sem, Duke, Freestyle, Lund's Bitsch Boy, Olympus, Quintet og Røgild's Leon, og fra Bøgegården kan man se frem til at se hingstene Bøgegårdens Bamuda, Bøgegårdens Boney M, Bøgegårdens Santiago Bernabéu, Bøgegårdens Zidane og Syvhøjegårds Unforgetable S.

Dagen forinden, onsdag den 1. maj, er Katrinelund i Sverige for at vise deltage i hingstefremvisning hos deres svenske samarbejdspartner Hästak, hvor hingsteshowet starter kl. 14. Her fremvises hingstene Casall Sem, De l'Or,Duke, Freestyle, Hesselhøj Donkey Boy, Lund's Bitsch Boy og Quintet, og adressen er: Rörshult, 362 98 Älmeboda, Sverige.

Copyright Ridehesten.com
Bøgegårdens Santiago Bernabéu og Maria N. Kristensen.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen