Hingste udtaget til westfalerhingstekåringen

18-10-2018 13:31
Avl

Sidste forbesigtigelse i westfalerforbundet fandt sted i går, så de står nu også klar med en kollektion af unghingste til deres hingstekåring i november måneder. Blandt dem er en danskavlet DV-hest

Copyright Ridehesten.com
Den DV-registrerede Tophøjs Falchetto.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det tyske westfalerforbund har ved de seneste dages forbesigtigelse i Münster-Handorf udvalgt 28 springhingste og 47 dressurhingste til forbundets hingstekåring, der finder sted den 26.-28. november 2018 i umiddelbar forlængelse af oldenburgerhingstekåringen i Vectha.

Der er udtaget hingstekandidater efter danskejede hingste som Franklin, Fürstenball og Grand Galaxy Win. Blandt de springbetonede har Cornet Obolensky fået udtaget fem sønner, og det samme gælder den tidligere fløjhingst Borsalino blandt de dressurbetonede.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har ikke kendskab til, hvor mange danskejede hingste der er udtaget, men vi ved, at Blue Hors har fået udtaget fire unghingste; en mørkebrun e. Grey Flanell/ Fürst Piccolo/ Landadel, en sort e. Sir Donnerhall I/ Benneton Dream/ Londonderry, en brun e. Benicio/ Vivaldi/ Riccione og en rød Franziskus/ Jazz Rubin/ Brentano II.

Helgstrand Dressage har fået udtaget en brun e. Floriscount/ Solos Landtinus/ Castro, der tilmed er danskavlet og DV-registreret. Det er Tophøjs Falchetto, der er opdrættet og medejet af Anette Nilausen og Niels Jørgen Johansen. Hingsten er helbror til Tophøjs Florentina, der netop er blevet placeret som nr. 7 i finalen for 4-års ved DRF's championatfinale.

Listen over udtagne hingste inkl. reserver.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner