Hestens Værns mønstringsmedalje til Kasper H. Hansen

15-03-2011 13:01

Signe Wiese

DV Herning | 18-årige Kasper H. Hansen fra Stald Cajus, der var en særdeles travl herre under årets hingstekåring, både som mønstrer og som rytter, modtog Hestens Værns mønstringsmedalje ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 2011.
Copyright Ridehesten.com
Dansk Varmblods protektor HKH Prinsesse Benedikte overrakte Hestens Værns mønstringsmedalje til Kasper H. Hansen. (Foto: Ridehesten.com)

At Kasper H. Hansen er et naturtalent på en springhest, det ved de fleste efterhånden. Men at han også er en særdeles kompetent mønstrer, det er der nok ikke så mange, der har været klar over. 18-årige Kasper H. Hansen, der er ansat på Stald Cajus, havde travlt i Herning i år. Cajus havde i alt medbragt ni heste i Herning, hvoraf tre var 3-års hingste, der stillede til kåring, to var 4-års hingste til kåring og derudover havde Stald Cajus tre heste med i konkurrenceklasserne og en hest med, der deltog i Unghestechampionatet. Ud af de ni heste, skulle de fire også deltage i lørdagens auktion, ligesom Kasper var en del af Gallashowet både fredag og lørdag aften. - Kasper er et naturtalent – også når det kommer til mønstring, Han formår at give hestene de bedst mulige betingelser for at vise sig optimalt, var bl.a. Dansk Varmblods avlskonsulent Karina Christiansen, begrundelse for at det var Kasper, der skulle modtage årets mønstringspræmie. Mønstringspræmien blev uddelt af Dansk Varmblods protektor HKH Prinsesse Benedikte og formand for Hestens Værn, Julie Fjeldborg.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner